Microneedling

Dermapen behandeling - DermaDiamant

Microneedling

Microneedling is een behandeling die de huidcellen activeert tot natuurlijk huidherstel en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in bindweefsel. Microneedling werkt hydraterend, vitaliserend en verstevigend voor de verouderde en verslapte huid. Deze techniek zorgt ervoor dat er kleine wondjes worden ontstaan in de lederhuid. Hierdoor zal de celdeling een enorme boost krijgen. De oude huidcellen zullen na de behandeling afschilferen en er worden nieuwe verbeterde cellen aangemaakt. Hierdoor kunnen de anti- aging werkstoffen dieper in de huid worden opgenomen. 

Microneedling is geschikt voor

  • Acné (littekens)
  • Fijne lijntjes & rimpels
  • Doffe huid
  • Zonbeschadigde huid
  • Hyperpigmentatie
  • Rosacea
  • Striae
  • Verlies van spankracht en elasticiteit

Microneedling behandeling

Allereerst wordt de huid gereinigd en gedesinfecteerd. Voor deze behandeling wordt de Dermapen gebruikt. Dit apparaat heeft fijne naaldjes waardoor er kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt.  Hierdoor kunnen tot ongeveer 80% meer werkstoffen dieper in de huid worden opgenomen.  De huid wordt geactiveerd doordat de naaldjes met een hoge snelheid de huid in gaan en hierdoor wordt de huid ook niet beschadigd. Deze behandeling wordt toegepast voor het realiseren van een gehele huidverbetering. Collageen en elastine spelen hierbij een belangrijke rol. Deze vezels hebben veel invloed op de elasticiteit en stevigheid van de huid. Na de Dermapen behandeling zal er een kalmerend masker op de huid worden aangebracht. Hierdoor zullen de tintelingen en het warmte gevoel worden afgenomen. 

De aanmaak van vezels neemt door het natuurlijke verouderingsproces of door te veel zonlicht af. Door de Dermapen behandeling zal de aanmaak van collageen en elastine worden gestimuleerd.  

Meer informatie over microneedling behandeling of een afspraak maken?

Wilt u meer informatie over Microneedling behandeling of wilt u weten of dit de juiste behandeling is voor u, neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak voor een consult. 

Bij een eerste bezoek wordt er altijd een intakegesprek ingepland. Tijdens dit gesprek zullen al uw wensen en verwachting worden besproken. Daarnaast wordt er een huidscan gemaakt. Dit om de onderliggende huidlagen goed te kunnen beoordelen. Zo wordt er achterhaald wat de behoefte van de huid is. Naar aanleiding van alle informatie zal er een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. Tijdens de behandelperiode zal er persoonlijke adviezen worden gegeven, de resultaten worden gemeten en de voortgang van de behandelingen worden geëvalueerd.

 

 

Logo DermaDiamant

Locaties

Nieuwehaven 195

2801CW Gouda

 

Schere 31

3085DT Rotterdam

Volg ons