Pigmentvlekken behandeling

Pigmentvlekken behandeling - DermaDiamant

Pigmentvlekken behandeling

Pigmentvlekken bestaan in alle soorten en maten en kunnen erg storend zijn. Bij Dermadiamant kunt u allerlei soorten pigmentvlekken behandelen door middel van lasertherapie. Door een laserbehandeling zullen uw pigmentvlekken pijnloos worden verminderd en ontstaat de mogelijkheid om effectief in een diepere huidlaag te behandelen. 

Voor de laserbehandeling van pigmentvlekken werken onze huidtherapeuten met picoWay laser. Ook worden deze lasers gebruikt bij het verwijderen van tatoeage. De behandeling kan op elke plek van het lichaam ingezet worden, indien er sprake is van de juiste indicatie. Bij deze laserapparaat wordt er een specifiek soort licht afgegeven dat afgestemd is om het pigment te verhitten. Hierdoor kan het lichaam het pigment afbreken. Daarnaast zijn er ook andere behandelingen voor het verwijderen van pigmentvlekken, zoals peelings, microneedling, cosmelan en Co2laser.

Voor de behandeling

Het is van belang om voorafgaand de behandeling 4 weken Uv-licht en botox of fillers te vermijden. Ook dient u geen gebruik te maken van zelfbruiner of zonnebank. Dit kan namelijk voor verbranding van de huid zorgen. Verder dient u 5 dagen voor de behandeling te stoppen met vitamine A (retinol), melkzuur en glycolzuur. Deze kunnen namelijk complicaties veroorzaken tijdens de behandeling. 

Na de behandeling

Na de behandeling zal de huid er rood uitzien en warm aanvoelen. Ook kan er zwelling optreden. Dit zijn normale reacties die na de behandeling zichtbaar kunnen worden. Dit is afhankelijk van de behandeling die u doet. Ook is het van belang om consequent een zonnebrandcrème met SPF 30 of hoger te smeren. 

Wij behandelen de volgende pigmentvlekken: congenitale naevus, epheliden, café au lait, lentigo solaris en melasma. 

De onderstaande pigmentaandoeningen worden gedaan door middel van verschillende behandelingen:

  • Ouderdomsvlekken (lentignes solaris)

  • Pigmentatie na medicatie gebruik

  • Zwangerschapsmasker (melasma)

  • Zonbeschadiging

  • Pigment die door trauma is ontstaan

Meer informatie over pigmentvlekken behandeling of een afspraak maken?

Indien u meer informatie over pigmentvlekken behandeling wilt, kunt u gerust contact met ons opnemen voor een consult. Indien u na het consult direct behandeld wilt worden, zal het consult gratis zijn. 

Bij een eerste bezoek wordt er altijd een intakegesprek ingepland. Tijdens dit gesprek zullen al uw wensen en verwachting worden besproken. Naar aanleiding van alle informatie zal er een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. Tijdens de behandelperiode zal er persoonlijke adviezen worden gegeven, de resultaten worden gemeten en de voortgang van de behandelingen worden geëvalueerd.

Logo DermaDiamant

Locaties

Nieuwehaven 195

2801CW Gouda

 

Schere 31

3085DT Rotterdam

Volg ons