Peeling behandeling

Peeling - DermaDiamant

Peeling behandeling

Pigmentvlekken, littekens, pukkels, grove poriën, oneffenheden, acne en rimpels kunnen door een chemische peeling worden verminderd. De peelings die wij doen zijn geschikt voor alle leeftijden en huidtypen. U bent bij ons van harte welkom voor een consult.  Samen zullen we kijken welke behandeling geschikt is voor u.

Wat is een chemische peeling?

Bij een chemische peeling wordt er een vloeibaar laagje op de huid aangebracht. Deze vloeistof dringt tot diep in de huid door en zorgt dat de bovenste huidlaag loslaat. Hiermee worden alle dode huidcellen verwijderd en de huid wordt gestimuleerd om snel nieuwe huidcellen te produceren. Door dit proces zal de huid exfoliëren en zult u een nieuwe, stralende en gladde huid krijgen.

Wij maken gebruik van de volgende peelings:

  • Dermaquest 

  • Skintech pharma peelings  

Verschillende peelings

Wij kunnen peeling inzetten bij verschillende huidindicaties zoals pigmentvlekken, acne, roodheid en huidveroudering.  Voor iedere indicatie wordt er een andere peeling geadviseerd voor een optimaal resultaat. 

Peeling tegen acne of pukkels 

Acne komt vaak voor in het gezicht, op de rug of de borst. De talgklieren zijn dan actiever op deze plekken. Acne wordt gekenmerkt door mee-eters, rode bultjes, onderhuidse ontstekingen of puistjes. 

Tijdens de behandeling

Allereerst wordt de huid gereinigd en gedesinfecteerd. Daarna wordt de peeling gestart. De peeling kan warm en branderig aanvoelen, maar dat zal snel overgaan. Na de chemische peeling zal de huid gekalmeerd en verzorgd worden. Hierna wordt er een zonnebrandcrème met SPF 30 aangebracht. 

Na de behandeling

Na de behandeling zal de huid rood en warm aanvoelen, dit kan tot een dag aanhouden. Daarom wordt het afgeraden om de eerste 48 uur na de behandeling niet naar de sauna of zwembad te gaan en niet te gaan sporten. Het is van belang om van uw huid af te blijven, fel zonlicht te vermijden en niet onder de zonnebank te gaan. Daarnaast is het heel belangrijk om de huid goed te beschermen met een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30. 

Meer informatie over de peeling behandeling of een afspraak maken?

Indien u meer informatie over de peeling behandeling wilt, kunt u gerust contact met ons opnemen voor een consult. Indien u na het consult direct behandeld wilt worden, zal het consult gratis zijn. 

Bij een eerste bezoek wordt er altijd een intakegesprek ingepland. Tijdens dit gesprek zullen al uw wensen en verwachting worden besproken. Naar aanleiding van alle informatie zal er een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. Tijdens de behandelperiode zal er persoonlijke adviezen worden gegeven, de resultaten worden gemeten en de voortgang van de behandelingen worden geëvalueerd.

Logo DermaDiamant

Locaties

Nieuwehaven 195

2801CW Gouda

 

Schere 31

3085DT Rotterdam

Volg ons